Medlemsfordeler

Som medlem av Presteforeningen har du det store fellesskapet av prester i ryggen. Vår viktigste oppgave er å være der for deg når du trenger oss. Vi gir deg råd og bistand i arbeidsforholdet, forhandler lønn for deg og tilrettelegger for faglig utvikling.

Gjennom Presteforeningens og Unios avtaler har våre medlemmer dessuten tilgang på en lang rekke fordeler og rabatter på blant annet boliglån og forsikringer, leiebil, drivstoff og overnatting, magasiner, klær og sportsutstyr.

Medlemmer kan bo i Presteforeningens hybel i Sjømannskirken i London, og gjennom samarbeid med vår danske søsterforening formidler vi tilbud om boligbytte med danske prester.

Rådgivning og bistand i arbeidsforholdet

Som medlem i Presteforeningen har du rett på bistand og rådgivning fra våre tillitsvalgte og sekretariatet i spørsmål som gjelder dine lønns- og arbeidsvilkår.

More-button

Lønnsforhandlinger

Vi forhandler lønn for deg. Ved tilsetting, gjennom sentrale forhandlinger, lokale forhandlinger og andre særskilte forhandlinger.

More-button

Bistand ved jobbskifte

Presteforeningens tillitsvalgte og sekretariat kan gi deg bistand og råd når du søker ny stilling og skal signere arbeidskontrakt.

More-button

Bankfordeler hos Nordea Direct

Unio har inngått et samarbeid med Nordea Direct som gir alle medlemmer i PF et av markedets beste banktilbud. Få boliglån fra 1,39% rente (pr mai 2020), gunstig billån og flere andre bankfordeler.

More-button

Sparebanken Sør

Gjennom avtale med Sparebanken Sør får Presteforeningens medlemmer gunstige lån og gode vilkår på innskudd og sparing.

More-button

Forsikringer i Knif Trygghet

Gjennom vår avtale med Knif Trygghet har Presteforeningens medlemmer eksklusiv tilgang til vår gunstige gruppelivsforsikring, en spesialtilpasset innboforsikring og fast rabatt på alle skadeforsikringer.

More-button

Presteleiligheten i London

PF tilbyr våre medlemmer å leie hybelleilighet på Sjømannskirken i London til subsidiert pris, enten formålet er fritidsopphold, eget fordypningsarbeid eller kurs. Presteleiligheten har god standard og soveplass for inntil fem personer.

More-button

Frie internasjonale stipend

Hvert år utlyser Presteforeningen frie internasjonale stipend. Stipendene skal benyttes til formål som på ulike måter bidrar til at impulser fra andre kirker beriker pastoralteologi/pastoral praksis i Norge.

More-button

Studentstipend

Er du teologistudent? Har du et spennende prosjekt på gang? Lyst å dra på teologisk konferanse eller studietur? Presteforeningen utlyser hvert år studentstipend til støtte for faglig faglig forberedelse til prestetjeneste som kommer i tillegg til det ordinære studietilbudet

More-button

Medlemsfordeler gjennom Unio

Unio-medlemskapet gir PF-medlemmer tilgang til rabatter på leiebil, drivstoff, boliglån, ferie, hotellovernattinger, treningstøy og en rekke andre medlemsfordeler.

More-button

STREK

Medlemmer av Presteforeningen får STREK til redusert startpris. STREK er et kirkelig reportasje- og fordypningsmagasin. Det får veldig god omtale, også fra mange av Presteforeningens medlemmer.

More-button

Boligbytte

Danske prester ønsker fra tid til annen å bytte bolig med norske kolleger i ferien. Forespørsler om annonsering sendes sekretariatet

More-button